fbpx
Valitse sivu
Hoivita logo

Hoivitalle on myönnetty Oulu Health Labsin ”Testattu” -merkki

Hoivitalle on myönnetty Oulu Health Labsin ”Testattu” -merkki

Hoivita saa Oulu Health Labsin ”Testattu” -merkin kontaktittomasta hengitystiheyden seurantaratkaisusta OYS TestLabin onnistuneen testauksen jälkeen.

Hoivita Respimeter (CE1-merkitty lääketieteellinen laite) on kontaktiton tutkapohjainen laite, joka mahdollistaa potilaan hengitystiheyden etävalvonnan. Kaikki mitatut tiedot ovat helposti saatavilla Hoivitan OneView-alustan kautta tai tarvittaessa helposti integroitavissa PHR-järjestelmään.

”Tällaista hengitystiheyden seurantaa sairaalassa ei ole saatavilla ja lääketieteen ammattilaiset käyttävät edelleen perinteistä menetelmää”.

Ratkaisun soveltuvuutta ja käytettävyyttä on testannut OuluHealth Labsin laatukriteerien mukaisesti 4 hoitotyön ammattilaista akuutti- ja vuodeosastoilta OYS TestLabissa. Oulu Health Labsin ”Testattu” -merkki takaa sen soveltuvuuden pitkäaikaispotilaiden hengitystiheyden seurantaan esimerkiksi yöseurannassa tai muissa tilanteissa, joissa sitä seurataan osastohoidon aikana. OYS Akuuttityössä laitteella voidaan saada lisäarvoa hoitotyöhön myös pienillä muutoksilla olemassa olevaan ratkaisuun. Nopeaa käyttöä varten Respimeter voi helposti määrittää potilaan hengitystaajuuden NEWS-pisteiden laskemista varten.

Lisäksi OYS TestLabin terveydenhuollon ammattilaisten paneeli on nostanut esiin useita etuja, joista lupaavimpia ovat sen helppokäyttöisyys ja se, että se vaatii toimiakseen vain perustavanlaatuista IT-osaamista. Laite on myös osoittanut suorituskyvyn yhdenmukaisuutta erilaisissa ympäristöissä. Nämä ominaisuudet tekevät laitteesta vahvan ja luotettavan ratkaisun terveydenhuollon ammattilaisille.

– Tällaista hengitystiheyden seurantaa sairaalassa ei ole saatavilla ja lääketieteen ammattilaiset käyttävät edelleen perinteistä menetelmää. Tämän laitteen käyttö johtaa siihen, että potilaat saavat parempia palveluja sairaaloissa. Lisäksi laite on osoittanut lupaavia tuloksia sekä lyhyt- että pitkäaikaisessa käytössä, ja ammattilaiset ovat vahvistaneet sen päivittäisen käytettävyyden työssään ja kyvyn auttaa potilaiden elintoimintojen seurannassa pitkällä aikavälillä, kertoo yksi testissä olevista sairaanhoitajista. .

– Tehtävämme on helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtaakkaa ja antaa potilaille mahdollisuus seurata elintoimintojaan kätevästi, sanoo Hoivitan toimitusjohtaja Abhishek Jayaprakash.

Lisätietoja löytyy tiedotteesta.

Hoivita Oy


Hoivita Oy luo ikäihmisten kotihoito-, terveys- ja hyvinvointipalveluiden tarjoajille etäseurantaratkaisuja, joilla pidennetään vanhusten kotona asumista sekä varmistetaan turvallinen asuminen kotona ja palvelukodeissa. Yrityksen täysin kontaktittomat sensoriratkaisut voidaan ottaa käyttöön parissa minuutissa. Ne liittyvät automaattisesti tietoverkkoon ja elämisen seuranta sekä analysointi käynnistyy heti. Hoitotyöstä vastaavat näkevät ikäihmisten tilanteen sekä sen kehittymisen web-palvelussa välittömästi. Hoivita Oy on kotimainen asiantuntijayritys, joka syntyi elokuussa 2022 kahden lappeenrantalaisen yrityksen, Henkaus Oy:n ja Vesratio Oy:n, sulautumisessa. Yrityksen taustalla on LUT-yliopistosta valmistuneita kansainvälisiä osaajia, kokeneita kotihoitoteknologian asiantuntijoita sekä pitkän linjan yrittäjiä.

OuluHealth Labs Labels


OuluHealth Labs myöntää OuluHealth Labs -tunnukset terveys- ja life science -yrityksille, jotka ovat läpäisseet digitaalisten ja teknisten ratkaisujensa arviointiprosessin. Se on kehittänyt systemaattisen lähestymistavan digitaalisten ja teknisten ratkaisujen ja innovaatioiden arvioimiseen. Arviointiprosessin perusteella OuluHealth Labs voi antaa tunnustukseksi OuluHealth Labs Label -merkin prosessin läpäisseelle yritykselle ja sen ratkaisulle. Tarrat on jaettu kolmeen eri luokkaan: hyväksytty, testattu ja yhdessä luotu.

Yhteystiedot

Hoivita Oy

Valtakatu 42, 4. kerros, 53100 Lappeenranta

Puh: +358 417511769

Sähköposti: abhishek.jayaprakash@hoivita.com

Verkkosivusto: https://www.hoivita.com/

Hoivita Respimeter in OYS

Hoivita | 2. Tammikuuta

Contact us