fbpx
Valitse sivu
Hoivita logo

Nasdaq onnittelee Henkausta Times Squarella New Yorkissa

Nasdaq onnitteli Henkausta Times Squarella New Yorkissa

Nasdaq onnitteli vaikuttavasti Henkaus Oy:tä viime viikon voitosta Tahko Ski Lift Pitch -kilpailussa. Henkaus esiteltiin Nasdaq Towerin videoruudulla Times Squarella New Yorkissa.

Elintoimintojen etäseurantaratkaisuihin keskittynyt Henkaus Oy voitti Kuopiossa 8. huhtikuuta järjestetyn Tahko Ski Lift Pitch -kilpailun. Kasvurahoitusta etsivälle startupille pitchauskilpailun voittaminen on heti tuonut huomattavasti enemmän kontakteja ja näkyvyyttä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhtiön saamaan laajaan huomioon. Nasdaqilta saamamme onnittelut ja uskomattoman hyvä näkyvyys Times Squaren MarketSitella yllättivät meidät kuitenkin täysin, sanoo Henkauden toimitusjohtaja Abhishek Jayaprakash leveä hymy huulillaan.

Pandemian vuoksi Kuopion Tahko Ski Lift Pitch -kilpailussa oli paikalla vain järjestäjät ja osa tuomaristoa. Startupit ja heidän tukitiiminsä osallistuivat tapahtumaan etänä. Kaikki tapahtuman osallistujat pääsivät seuraamaan yritysten esityksiä suorana internetissä. He pääsivät osallistumaan myös kumppaniklinikoilla ja kahdenvälisissä tapaamisissa myös etänä. Aloittaville yrityksille tapahtuma tarjosi ennen kaikkea mahdollisuuksia tavata ja rakentaa suhteita sekä bisnesenkelien että pääomasijoittajien kanssa.

Manhattanin Midtownissa sijaitseva Times Square on yksi New Yorkin tärkeimmistä kaupallisista keskuksista. Se on turistikohde ja viihdekeskus, joka on valaistu lukemattomilla mainostauluilla ja mainoksilla. Times Square on yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä, jolla on arviolta 50 miljoonaa kävijää vuodessa. Times Squaren läpi kulkee päivittäin noin 330 000 ihmistä, ja yli 460 000 jalankulkijaa vierailee Times Squarella sen vilkkaimpina päivinä.

Nasdaq Inc.

Nasdaq on johtava maailmanlaajuinen kaupankäynnin, selvityksen, pörssiteknologian, listauksen, tiedon ja julkisten yhtiöiden palveluiden tarjoaja. Nasdaqissa on yhteensä noin 3 900 listausta. Nasdaq Nordic sisältää Nasdaq-konsernin pohjoismaisten pörssien yhteistarjouksen Helsingissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Islannissa, Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Lue lisää: https://www.nasdaq.com/

Henkaus Oy

Henkaus kehittää, myy ja markkinoi lääketieteellisen tason ratkaisuja elintoimintojen etäseurantaan ja potilaiden etähoitoon. Yrityksen ratkaisut on tarkoitettu lääkintäalan ammattilaisten ja terveydenhuollon tarjoajien käyttöön tarkan ja objektiivisen tiedon keräämiseen, esidiagnostiikkaan ja hoitoreittien optimointiin. Henkaus tarjoaa ei-puettavia, kontaktittomia laitteita, jotka eivät häiritse potilaiden normaalia elämää. Yhtiön huippuluokan tutkapohjainen teknologia pystyy mm. mittaamaan potilaan hengitystiheyttä 1-2 metrin (3-6 jalan) etäisyydeltä. Vuonna 2019 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa. Yrityksen ratkaisut on suunnattu globaaleille markkinoille.

Yhteistiedot

Henkaus Oy
Kipparinkatu 7 Lh 3, FI-53100 Lappeenranta, Finland
contact@henkaus.com
www.henkaus.com
+358 41 751 1769

Päiviö Pyysalo, Abhishek Jayaprakash: CEO - Hoivita Oy, Hilla Kauhanen: Councillor - City of Lappeenranta, Timo Tuononen: Partner Hoivita Oy

Henkaus | 14. huhtikuuta

Contact us