fbpx
Valitse sivu
Hoivita logo

Respimeter on saanut lääketieteellisen CE-merkinnän

Henkaus saa lääkinnällisen CE-merkinnän kontaktittomaan hengityksenmittariinsa!

Elintoimintojen etämittausratkaisuihin keskittynyt Henkaus Oy sai CE-sertifikaatin ja täyttää siten kaikki eurooppalaisen lääkinnällisten laitteiden direktiivin vaatimukset markkinoida tuotetta Euroopassa.

Nyt saatu CE-merkki on yksi yrityksen saavuttamista virstanpylväistä sekä merkittävä askel kohti yhtiön tavoitetta helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtaakkaa ja heidän turvallisuuden varmistamista.

Jotta tuote voidaan saattaa Euroopan markkinoille, sen on täytettävä tuotedirektiivien vaatimukset. CE-merkinnällä lääkinnällisten laitteiden valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää asiaankuuluvat eurooppalaiset lääkinnällisiä laitteita koskevat määräykset. Lääketieteellisen CE-merkinnän saaminen on yrityksille työlästä, aikaa vievää ja kallista, mutta samalla se takaa laitteiden turvallisuuden ja tehokkuuden Euroopan markkinoilla.

– CE-merkintä todistaa, että tuotteemme on EU-lainsäädännön mukainen ja olemme valmiita kaupallistamaan ratkaisumme kaikkialla Euroopan talousalueella, sanoo Henkaus Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Abhishek Jayaprakash.

Henkaus Oy

Henkaus kehittää, myy ja markkinoi lääketieteellisiä ratkaisuja elintoimintojen etäseurantaan ja potilaiden etähoitoon. Yrityksen ratkaisut on tarkoitettu lääketieteen ammattilaisten ja terveydenhuollon tarjoajien käyttöön tarkan ja objektiivisen tiedon keräämiseen, esidiagnostiikkaan ja hoitoreittien optimointiin. Henkaus tarjoaa ei-puettavia, kontaktittomia laitteita, jotka eivät häiritse potilaiden normaalia elämää. Yhtiön huippuluokan tutkapohjainen teknologia pystyy mm. mittaamaan potilaan hengitystiheyttä 1-2 metrin (3-6 jalan) etäisyydeltä. Vuonna 2019 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa. Yrityksen ratkaisut on suunnattu globaaleille markkinoille.

Yhteistiedot

Henkaus Oy

Kipparinkatu 7 Lh 3, FI-53100 Lappeenranta, Finland

contact@henkaus.com

www.henkaus.com

+358 41 751 1769

Hoivita Respimeter CE Medical

Henkaus | 4th June 2022

Contact us